NORA ROBERTS

Serija: Chesapeake Bay Saga.

Saga je očarljiva serija o življenju in ljubezni štirih bratov na vetrovni obali zaliva Chesapeake. Saga se vrti okoli bratov Quinn: Camerona, Phillipa, Ethana in njunega posvojenega brata Setha.

  1. Prelest morja
  2. Plimovanje
  3. Notranji pristan
  4. Modrina zaliva

Serija: Dream.

Je trilogija, ki se vrti okoli življenj treh žensk (Margo, Kate in Laure), ki so kot sestre odraščale v veličastni hiši Templeton. Vsaka knjiga v trilogiji se osredotoča na eno od teh žensk in njihovo pot do izpolnitve edinstvene usode. Knjige so mešanica romantike, drame in trajne moči prijateljstva.

  1. Drzne sanje
  2. Skrite sanje
  3. Najdene sanje

Serija: The Guardians Trilogy.

Je serija paranormalnih romantičnih romanov. Trilogija spremlja potovanje šestih posameznikov, ki so si med seboj neznanci, vendar jih povezuje usoda. Ti posamezniki, od katerih ima vsak posebne darove, združijo moči, da bi rešili starodavno skrivnost.

  1. Zvezde usode
  2. Zaliv vzdihov
  3. Stekleni otok

Serija: Bride Quartet.

Je romantična serija, ki se vrti okoli življenja štirih tesnih prijateljic: Parker, Emma, Laurel in Mac. Te prijateljice so ustanovile podjetje za poročne dogodke z imenom VOWS. Vsaka knjiga v seriji se osredotoča na eno od žensk in njihovo ljubezensko zgodbo.

  1. Sanje o beli poroki
  2. Postelja iz vrtnic
  3. Slastni trenutek
  4. Skupaj za vedno

Serija: Gostišče Boonsboro.

Je romantična serija, ki se vrti okoli bratov Montgomery, ki se lotita ambicioznega projekta obnove stare gostilne v domačem kraju BoonsBoro v zvezni državi Maryland.

  1. Druga sreča
  2. Zadnji fant
  3. Popolna Hope

Serija: Saga o družini Stanislaski.

Je serija šestih knjig, ki se vrti okoli življenja družine Stanislaski. Serija je mešanica sodobne romance in družinske drame.

  1. Ukročeno srce
  2. Neznana skušnjava
  3. Vrtinec ljubezni
  4. Igra sreče
  5. Moč hrepenenja
  6. Ples usode

Serija: Zapuščina zmajskega srca.

Je serija fantazijskih romanov. Govori o pustolovščinah, romantiki in magiji, kjer se vzporedni svetovi spopadajo zaradi boja med dobrim in zlim.

  1. Prebujenje
  2. Dozorevanje
  3. Odločitev

Serija: Bratranci O'Dwyer.

Je očarljiva serija v kateri se prepletajo romantika, magija in pustolovščina. Trilogija je fascinantno raziskovanje družine, magije in usode na ozadju čudovite Irske pokrajine.

  1. Temna čarovnica
  2. Urok sence
  3. Krvna magija

Serija: Ključ.

Serija se vrti okoli treh žensk, ki morajo najti tri ključe, da bi osvobodile tri duše v ujetništvu zlobnega boga.

  1. Ključ svetlobe
  2. Ključ znanja
  3. Ključ poguma

Serija: Tri sestre.

Serija je očarljiva trilogija, v kateri se prepletajo romantika, magija in pustolovščina. Je fascinantno raziskovanje družine, magije in usode na ozadju čudovite otoške pokrajine.

  1. Ples zraka
  2. Nebo in zemlja
  3. Sooči se z ognjem

Serija: V krogu.

Serija se vrti okoli kroga šestih posameznikov, ki jih boginja Morrigan zadolži za boj proti najmočnejšemu vampirju na svetu.

  1. Križ boginje Morrigan
  2. Ples bogov
  3. Dolina tišine

Serija: V vrtu.

Serija je trilogija, ki se vrti okoli treh žensk, ki v svoji zgodovinski hiši odkrivajo skrivnosti iz preteklosti. Gre za mešanico romantike, fantastike, paranormalnih pojavov, sodobne romance, sodobne skrivnosti.

  1. Modra dalija
  2. Črna vrtnica
  3. Rdeča lilija

Serija: Irish Born.

V seriji se predstavljene tri sestre, ki jih povezuje brezčasna lepota Irske. Serija je mešanica romantike, leposlovja, sodobnosti, sodobne romance, Irske, paranormalnega žanra.

  1. Rojena iz strasti
  2. Rojena iz dolžnosti
  3. Rojena iz sramote