Knjižničarji ocenjujemo

 
Popolni zakon
Rose, Jeneva
ocenaocenaocenaocenaocena
Učila International, 2024

320 strani
kriminalka
preverite, ali je knjiga prosta (OPAC)

Zakoncema Sarah in Adamu Morgan se nekega jutra življenje postavi na glavo. V njunem drugem domu sredi odročnega gozda najdejo zabodeno truplo.
Sarah Morgan je uspešna branilka v Washingtonu. Stara je triintrideset let in je partnerka v odvetniški pisarni. Njeno življenje teče tako, kot ga je načrtovala. Ima moža Adama, pisatelja, ki pa na svoji pisateljski poti ni dosegel prav veliko uspeha. Ker ima krizo pisanja, se zakonca odločita, da bosta v odročnem gozdu, uro stran od njunega doma, kupila počitniško hišo. Tu naj bi Adam ponovno našel navdih za pisanje. Ker Sarah večino časa dela, Adam preživlja čas v počitniški hiši sam. Oziroma brez svoje žene. Medtem, ko žena dela, se Adam kratkočasi s svojo ljubico Kelly Summers.
Nekega jutra pa se zakoncema Morgan življenje postavi na glavo. Adam ponoči pride domov s počitniške hiše in zjutraj ga dva policista pred njegovim domom vkleneta in odpeljeta na zaslišanje. Očitata mu umor Kelly Summers, ki so jo zabodeno do smrti našli v počitniški hiši.
Kljub prevari moža, se Sarah odloči, da bo kot odvetnica zastopala moža v primeru umora.
Skip to content