Knjižničarji ocenjujemo

 
Z dobrimi vibracijami do dobrega življenja : kako z ljubeznijo do samega sebe dati prosto pot svoji izjemnosti
King, Vex
ocenaocenaocenaocenaocena
Učila International, 2019

283 strani
priročnik
preverite, ali je knjiga prosta (OPAC)

Čustva, ki jih izžarevamo, se nam vračajo v obliki naših izkustev po načelu enako z enakim. (str.43 )
Avtor Vex King, pisatelj in ustanovitelj znamke življenjskega sloga Bon Vita – spletne tribune, ki ponuja pozitivne misli, duhovno modrost, navdihujoče življenjske zgodbe in nauke, daje prednost kakovosti življenja. Sam je v svojem življenju izkusil tako revščino; življenje v zavetiščih v nevarnih okoljih; boj njegove mame, da je sama preskrbela tri otroke in zaradi tega je knjiga napisana realno z realnimi napotki.

Vse v življenju je odvisno od vibracij, tako dobrih kot slabih. Pomembno je, da poskrbimo za pozitivne življenjske navade in se skušamo ogibati negativizma. Sebe je potrebno postaviti na prvo mesto in primerjati se moramo samo sami s sabo. Ciljev ne bomo dosegli, če se ne spravimo v akcijo in nekaj storimo za to, da jih dosežemo.

” Življenje vas dresira. Tolče po vas, brca vas, kadar ste na tleh, in hodi po vas. Kljub temu preživite in se sprehajate naokrog kot nova in izboljšana različica samega sebe. Ker ste premagali izzive, ki se nekaterim ljudem še vedno zdijo težki.” ( str. 255)

Knjiga, ki jo je vredno imeti na nočni omarici.

Skip to content